Angyalfények

Mindenkinek jár a Boldogság és minden amit csak szeretne !! "Amit az ember el tud képzelni, azt el is érheti. "

 

 

 

busz_a2_plakat.jpg 

 

 Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány Ajánlja fel adója 1%-át a rákos gyermekeknek. Adószám:18557071-1-09

 

Miért segítünk?

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány személyes érintettség révén jött létre 1999-ben. Az Alapítvány elnökének kislánya betegedett meg, de köszönhetően a gondos ápolásnak, ma már teljesen egészséges. A gyógyulási folyamat közel 5 éve alatt szembesültek a gyógyítás nehézségeivel, illetve azzal az elhivatottsággal, aminek eredményeképpen egyre jobbak a gyógyulási esélyek.

 

Az elmúlt 13 évben legnagyobb arányban a DE OEC Gyermekgyógyászati Intézet és Gyermekhematológiai-Onkológiai nem önálló Tanszéket támogattuk eszközökkel és műszerekkel, de hozzájárultunk az ország többi gyermekhematológiai központjának fejlesztéséhez is.

Átadott értékek, a kórházak segítése:

63 millió Ft – Debreceni Egyetem Orvos –és Egészségügyi Centrum

10 millió Ft – Szent László Kórház, Budapest

6,3 millió Ft – egyéb klinikák, intézmények támogatása Budapesten

6,1 millió Ft – Daganatos Betegek Rehabilitációs Lelki Otthona

4,1 millió Ft –Markusovszky Kórház, Szombathely

2,7 millió Ft – SZOTE Gyermek-onkológia, Szeged

2,5 millió Ft – PTE Gyermek-haematológia, Pécs

1,9 millió Ft – B-A-Z Megyei Kórház

Évek óta támogatjuk a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket nevelő családokat, emellett a gyógyítást, rehabilitációt végző szakemberek munkáját: az országban egyedülálló módon a kórházpedagógusokat is.

Mit nyújtunk?

Családok támogatása szociális segéllyel, temetési- és rendkívüli segéllyel, élelmiszer csomagok átadásával.

Csontvelő-transzplantáció esetén ún. „steril csomag” (tisztítószerek, segédeszközök stb.) térítésmentes átadása az otthoni csíramentes környezethez.

2 fő gyógytornász és 1 fő pszichológus foglalkoztatása a DE OEC Gyermekgyógyászati Intézetben.

Egyesített Szent Imre és Szent László Kórház „Démétér Ház” Program betegszállításának támogatása.

Pedagógustámogatás Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs, Szombathely és a fővárosi Szent Imre, Szent László Kórház és a HPK Madarász utcai Gyermekkórháza számára.

Családok részére kirándulási, nyaralási lehetőség biztosítása. Kétheti rendszerességgel kézműves foglalkozás tartunk

Lakossági kommunikációs kampány, betegségmegelőzési programok.

Konferenciák, és az azokon való részvétel támogatása orvosok, nővérek, segítő szakemberek részére. 2011. évben alapítványunk szervezte a Segítő Szakemberek IV. Országos Konferenciáját, Debrecenben.

 

Egy ilyen hosszú lefolyású betegség jelentősen átalakítja nem csak a beteg, hanem környezetének, családjának életét is. Mivel egy teljes gyógyítási protokoll akár 5 évbe is beletelhet, a családtámogatások önmagukban is óriási összegeket emésztenek fel.

Minden rászoruló, kérelmező családot támogatunk, szociális segélyünket az anyagi helyzet függvényében adjuk, és a hozzáférést minden rászorulónak egyformán biztosítjuk. Jelenleg évente 250-300 beteg gyermeket és családját tudjuk segélyezni, azaz eddig összesen több mint 1100 családot támogattunk az ország egész területéről, 490-nél is több településen. Ezzel Alapítványunk Magyarországon az egyik legkiterjedtebb segélyezési tevékenységet végzi. Tudjuk, hogy mindenkiből válhat rászoruló, legyen szó pénzről, gyógyszerről vagy csak akár néhány jó szóról.

 

Elsők vagyunk

 

2012-ben felkérték az összes magyarországi gyermekonkológiai ellátást nyújtó osztályt, hogy pontozással rangsorolja a civilszervezetek hasznosságát. A listát a Heti Válasz című folyóirat 2012. április 26.-i számában közzétette. A rangsor első helyén örömmel olvastuk, hogy az általunk képviselt Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány áll, amely óriási elismerés a szakmától.

 

 

http://www.remenyalapitvany.hu

 

jol_olvashato.jpg

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 49
Heti: 249
Havi: 1 185
Össz.: 207 791

Látogatottság növelés
Oldal: Segítsünk - Remény Alapítvány
Angyalfények - © 2008 - 2018 - angyalfenyek.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ezoterikus könyvek pdf - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »