Angyalfények

Mindenkinek jár a Boldogság és minden amit csak szeretne !! "Amit az ember el tud képzelni, azt el is érheti. "

 

 

A tarot egyre népszerűbbé válik. Növekvő népszerűsége egyúttal hűen tükrözi az emberek fokozódó vágyát arra, hogy kutassák és megtalálják életük értelmét.

 

A TAROT KÁRTYA

 

Napjainkban hatalmas a választék a különféle tarot-kártyákban,de megítélésükhöz nem alkalmazhatunk objektív szabályokat. Az a legjobb, ha saját ízlésünket követjük, tehát azt a paklit választjuk, amelynek képei, illusztrációi a leginkább vonzóak számunkra. Minél könnyebben megbarátkozunk a lapokkal, annál könnyebb lesz velük foglalkozni.

 

Nagy arkánum

 

Ez a csoport 22 lapból áll, a 0 számú Bolondtól a 21 - es számot viselő Világig. Vitathatatlanul a tarot legfontosabb lapja, hiszen archetípusokat jelenítenek meg, és tele vannak pszichológiai asszociációkkal, akárcsak az asztrológiai szimbólumok.

 

 

Kis arkánum

 

Négy különféle, az Ásztól a Tízesig tartó, tízlapos csoportból áll. Ez a 40 kártya jelentős mértékben járul hozzá az értelmezéshez. A Botok, Érmék, Kardok és Kelyhek a tűz, föld, levegő és víz elemekkel állnak összefüggésben.

 

Udvari lapok

 

Ide a maradék 16 lap tartozik: egy Apród, egy Lovag, egy Király és egy Királynő mindegyik színhez. Ezek a lapok általában életünk különféle szereplőit jelenítik meg.

 

Jövendölés

 

A tarot kirakójának hagyományos szerepköre a jövőbe látás, vagyis ő az a személy, aki állításokat tesz és véleményt alkot a jövőről. A modern praxisban a jóslás valójában a tarot olvasás részét képezi, ráadásul inkább a " szeánsz " befejezése, nem pedig a kezdete.

 

Értelmezés

 

A kártya olvasója a tarot szimbolikus nyelvén kommunikál, miközben vázolja és elmagyarázza a páciens személyes élethelyzetét az adott kirakásban szereplő kártyák segítségével.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 50
Heti: 165
Havi: 908
Össz.: 211 311

Látogatottság növelés
Oldal: Tarot
Angyalfények - © 2008 - 2018 - angyalfenyek.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ingyen penzenergia - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »